Hardcore træning giver hardcore resultater!

TarGet PowerGym er stedet, hvor seriøs træning, dedikation, sammenhold, gode resultater og kampgejst er i fokus. Unikt træningsudstyr, ambitiøse mennesker og fed træningsmusik sætter rammerne om den fantastiske stemning i TarGet. Folk giver den gas - den røde tråd er: "Back to basics - no bull".

I TarGet vil vi gerne være dig til hjælp med løfteteknikker og vi besvarer med glæde spørgsmål om øvelser, teknikker o.l. TarGet stræber efter at forene viden og motivation - målet er de ekstraordinære resultater!TarGet Powergym har et bredt udvalg af seriøst og anderledes træningsudstyr. Udover bl.a. Hammer Strength-maskiner, håndvægte op til 70 kilo, hele fem professionelle power-racks, kæder, elastikker, trap-bar, safety-bar og prowler med bane, forefindes der i TarGet PowerGym rig mulighed for strongman træning:
Vi har loglift, farmers walk, atlassten, store dæk i gården og en bil til dødløft og squats. Der vil blive investeret i mere udstyr til alle dem, der vil træne stærkmandstræning.

Der er et bredt mix af medlemmer i TarGet: Seriøse konkurrence-bodybuildere, styrkeløftere, stærkmænd, crossfittere og mere "almindelige" mennesker, der tager sin træning seriøst og/eller stræber efter at blive bedre til sin sport.

Kom i TarGet, sigt højt - og opnå ekseptionelle resultater!